Fotboll

Skoglund: Här är lagen som vägrar förlora

Fotboll Vi har hunnit en bit in i fotbollssäsongen i våra lägre divisioner och det finns några roliga detaljer att hålla koll på inför fortsättningen. Bland annat lagen som vägrar att förlora.

Bredaryd Lanna och WIK herr är några av gängen som är obesegrade. Foto: Henrik Skoglund och David Alin

Ikväll åker WIK:s damer till Jönköping, närmare bestämt bostadsområdet Ljungarum, där de ska möta Haga. Waggeryd kommer till match med tre raka segrar och tre nya poäng ikväll för Waggeryd gör att de mer eller mindre säkrat en plats i uppflyttningsserien som drar igång efter sommaren.

WIK har inte tappat en enda poäng hittills och ännu mer imponerande är att de ännu inte släppt in några mål.

WIK:s herrar är också de obesegrade i sin serie. På sju matcher har de fem segrar och två oavgjorda. I samma serie har nykomlingen Bredaryd Lanna samma facit som Waggeryd.

I division 6 så har den nya klubben Vaggeryd United även de en nolla i förlustkolumnen efter fem matcher. Dock har de tappat några poäng genom två oavgjorda. I samma serie har Hook vunnit tre av tre i en ytterst haltande tabell.

I division 5 har Västboås firat stora triumfer och på deras sju matcher har det blivit noll förluster och två oavgjorda.

Slutligen: För att återkoppla till kvällen så möter SIS damer Hestra/Grimås. SIS har ännu inte lyckats vinna under säsongen. Dagens motstånd har dock haft en förfärlig inledningen med idel förluster och endast ett mål framåt. Bryter SIS den negativa trenden ikväll?

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *