Fotboll

Spelare till sjukhus när Bor/Rydaholm kryssade

Fotboll Det gick hett till i damfyran mellan Bor/Rydaholm och Liatorp/Enerydas b-lag. Matchen slutade 3-3 men Bor/Rydaholm drabbades av skador i fysiska spelet och en spelare tvingades uppsöka sjukhus.

Det bjöds på en svängig match på Kungshall i Rydaholm där hemmalaget gick upp till 2-0 genom Carolina Lopez och Hanna Berggren. Men Bor/Rydaholm  drabbades av skador i den första halvleken.
– Jag tycker vi hade första halvlek, men vi möter ett lag som är aggressiva och går mycket på kropp. I andra halvlek har de lite mer kraft än vad vi har och får 2-2 rätt tätt. Sen gör de 3-2 och vi får en skada till, säger Bor/Rydaholms tränare Clara Bååth.

Men Bor/Rydaholm skulle komma tillbaka i matchen. Tindra Hallberg gjorde 3-3 och man hade även en 4-3-boll inne. Men domaren dömde bort den för hands.
– Jag är väl inte riktigt överens med domaren där, han påstår att det är hands men jag har en spelare som bröstar in den. Tyvärr är det väldigt mycket snack från motståndarlaget så domaren blir kanske lite osäker, jag vet inte.

Clara Bååth är besviken över krysset då hon tycker att hennes lag skulle ha vunnit. Skadorna de drabbades av under matchen menar hon berodde på det tuffa spelet.
– Vi har en som blev sparkad rakt på foten och hon är inne på akuten nu. En annan fick en smäll på knät. Det blir hårda närkamper och smäller mycket. Många onödiga smällar kan jag tycka.

Bor/Rydaholm har två matcher kvarav seriespelet och möter härnäst serieledaren Moheda borta på fredag.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *