Fotboll

Storförlust för SIS – damer

Fotboll Det blev en tung förmiddag för SIS - damer när man åkte på förlust mot Hovslätt. Slutresultatet fastställdes till 7 - 0 (0 - 0).

Foto: Pixabay

Det var ett hoppfullt Skillingarydslag som åkte upp till Hovets IP för att möta ett bra Hovslätt. Matchen gick till en början bra och man lyckades hålla oavgjort in i pausvilan.

I andra halvlek blev historian dock en annan. Hovslätt kommer ut piggast och gör mål redan efter 2′ minuter. Efter det rinner matchen iväg och siffrorna likaså. Hovslätt mäktar med att göra 7 mål i andra halvlek vilket gör det svårt för SIS – damer att vinna matchen.

– Vi gör en godkänd första halvlek och står upp bra mot ett Hovslätt som trots allt kämpar om seriesegern, men i andra så orkar vi tyvärr inte stå emot. Vi sätter oss lite i dumma situationer och när man möter ett topplag så gör de mål när de får tillräckligt med chanser, säger SIS – tränaren Niklas Hedlund efter matchen.

– Jag tycker att vi kan ta med oss första halvlek för då såg det riktigt stabilt ut försvarsmässigt, men vi måste jobba på spelet när vi har bollen, avslutar tränare – Hedlund.

Nästa match för SIS – damer är mot Hestra/Grimsås den 3:e september, då spelar damerna hemma på Movalla.

Text: Adrian Paukovic

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *