Storseger för WIK

Fotboll Allt lossnade för Waggeryds IK i hemmamötet med Grebo i fotbollstrean. Uppdaterat.

WIK vann med hela 7–1 efter mål  av William Pihl 3, Jonathan Johansson 3 och Andrej Andrijic.

Grebo ligger mellan Åtvidaberg – Linköping och ligger på nedflyttningsplats med endast sju poäng.

– Första halvlek var bland det bästa vi presterat även om vi mötte dåligt motstånd, säger WIK-tränaren Thomas Johansson.
Inför matchen talade man om att ligga lite lågt och vänta på motståndarens misstag. Sådana kom också tidigt med mål i minut ett och två. Sedan rullade det på.
– Underbart skönt, huvudsaken var ju att vi vann, säger Thomas som berömmer hela laget.
Tremålsskyttarna får lite extra plus och inte minst William Pihl som fick chansen från start.
William är ny för året från Taberg och han börjar mer och mer växa in som en spelare i division tre.
– En riktig bollbegåvning, inflikar Thomas Johansson.

Närmast väntara topplaget Haga på bortaplan om en vecka.

Waggeryd IK:s kommande hemmamatcher:

Lördag 21 september 13:00