Fotboll

Svag insats av IFK-herrarna

Fotboll IFK Värnamo gjorde en plattmatch i träningsmatchen borta mot Varberg som vann med 2–0 (1–0)

– Målvakten räddade oss från ett större nederlag, säger IFK-tränaren Jonas Thern och hyllar därmed Pilip Vaitsiakhovich.

Joans var annars inte alls nöjd med insatsen. Visst hade Varberg en kraftig motvind i första halvlek men det förklarar inte att Varberg kunde dominera så stort. 2–0 till hemmalaget var klart i underkant.

Det fann ändå ett par ljusglimtar till förutom målvakten. Charlie Vindehall var bäste utespelare och Freddy Winst visade goda takter de 60 minuter han spelade. Han hade lätt känning av sin tidigare skada och av säkerhetsskäl fick han kliva av.

– På träningarna har vi haft ett bra tempo med aggressivt spel, men igen alls i dagens match, säger Jonas Thern lite bedrövat.
Han hade väntat sig avsevärt mer av de flesta som fick chansen i dag. Varberg vann de flesta duellerna och spelade en avsevärt bättre fotboll.

Yao Dieudonne från Elfenbenskusten provspelade och han hade en målchans. I övrigt märktes han inte mycket. Han har senast spelat i Danmark.

Filip Siljander var en annan som hade en gyllene målchans em nedan dag på Påskbergsvallen inför 128 på läktarna var det inte mycket positivt från IFK.

Freddy Winst var en av få ljusglimtar. Arkivbild

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *