Fotboll

SIS damlag spelade två matcher i en

Fotboll När Hultsjö/Vrigstad frågade om de kunde spela ena halvlek med sitt damlag och andra halvlek med F16 laget så ställde SIS upp. I första halvlek spelade två damlag mot varandra och i andra halvlek byttes F16 laget in. Matchen slutade i förlust för SIS med 3−5.

− Jag är ändå nöjd efter dagens match. Vi har spelat mot det här laget innan i Smålandscupen och då förlorade vi med 1−7 och idag blev det en förlust med 3−5, så det är ändå en förbättring, säger tränaren Rebecka Blomberg.

− I första halvleken spelade vi med vårat damlag, men hängde inte riktigt med i matchen. Sedan i andra halvlek spelade vi med vårat F-16 lag och för att vara ärlig, så tyckte jag att andra halvlek var mycket bättre än första, för det var mer jämnt mellan lagen men de bytte ju också in sitt F-16 lag.

Målen gjordes av Ana Saravanja, Tila Helin och Hanna Fekovic.

− Idag skulle jag även vilja lyfta fram Uma Lilja, Meja Törnberg, Gabriella Nilsson och Tila Helin. De är egentligen mellan 13 och 14 år, men trots det så gör de en riktigt bra match. Ge det två år, så kommer de börja spela i damlaget.

− Nu har vi en träningsmatch kvar och sen efter det är det full rulle. Vi är jätte taggade inför säsongen för allt kan hända, avslutar Blomberg.

Sista träningsmatchen spelas mot Westbo United på torsdag och kort efter det på måndag, den 22 april börjar division 4.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *