Fotboll

Enes lämnar IFK Värnamo

Fotboll Inte en dag utan nya IFK-rubriker. Under onsdagen skriver Sportbladet att sportchefen Enes Ahmetovic kommer lämna klubben. Nu bekräftar IFK Värnamo på sin hemsida att så är fallet.

Enes Ahmetovic har den senaste tiden varit sjukskriven och under den tiden har det hänt en hel del i klubben. På grund av sportsligt negativa resultat tog styrelsen ett beslut att sparka huvudtränaren Anes Mravac samt hans assisterande tränare Vedran Vucicevic. In i deras ställe kom Ferran Sibila och Jonas Thern.

Under onsdagen skriver Sportbladet att även sportchefen Enes Ahmetovic kommer lämna IFK Värnamo. En nyhet som de skriver kommer tillkännages inom kort såvida inget oförutsett inträffar. Det framgår inte på vems initiativ brytningen tagits.

Uppdatering 16.36

IFK Värnamo skriver på sin facebooksida:

Enes Ahmetovic har valt att säga upp sig från sin tjänst som sportchef. 

Från det att Enes blev sjukskriven har föreningen hela tiden arbetat efter ambitionen om att han ska vara tillbaka i tjänst vid månadsskiftet. Enes som förväntades att återgå till arbetet inom de närmsta dagarna har nu valt att avsluta sin tjänst. Arbetet med att finna en ersättare för Enes påbörjas nu. 

Tack för allt Enes

Vi söker IFK Värnamos ordförande Fredrik Lingeskog.

Enes Ahmetovic ryktas vara på väg bort. Foto: Tero och Anette Hedin Väisänen

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *