Fotboll

Värnamo Södra tar hem vinsten efter en tuff match

Fotboll I en spännande och tuff match som avgjordes med ett enda mål, så var det Värnamo Södra som drog det längsta strået och besegrade Sävsjö FF med 2 - 1. Uppdaterad.

Arkivbild

− Idag spelade vi en bra men tuff match. Vi gjorde 2 mål, vilket resulterade i att vi vann. Däremot gjorde vi självmål och gav Sävsjö ett mål och en sån grej får inte hända i nästa match, säger tränaren Christian Carlsson.

Båda målen för Värnamo Södra gjordes av Isac Chaliazis.

− Killarna spelar och gör en jättebra match. De håller sig till spel – planen och är kompakta och tar vara på sina chanser framåt. Vi fick även en straff under andra halvlek dock sätter vi inte den, men trots det spelar vi en riktigt bra match.

Christian Carlsson tycker att hela laget gjorde en fantastisk match idag, men att målskytten Isac Chaliazis gör en bra match, samt högerbacken Eliott Kastanius som gör premiär för A – laget i år och gör det jättebra. De två spelarna tycker Christian Carlsson får en extra guldstjärna idag.

− Inför nästa match har vi ingen press på oss, längre utan vi kan ” hålla axlarna nere ”. Nu kan vi bara gå dit, spela och göra en bra sista match. Dock har vi ett litet mål och det är att besegra Waggeryd IK på lördag och vara dem första i denna serie som vinner över obesegrade Waggeryd IK, avslutar Christian Carlsson.

 

Text: Lejla Velic

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *