Fotboll

Västboås straffas och tappar poäng

Fotboll Västboås inleder matchen bra med ett mål men drar sedan på sig ett rött kort och får spela hela andra halvlek med en mindre spelare på plan mot Agunnaryd. Matchen slutar i förlust med 2-3, (1-0). Uppdaterad.

– Man bör ju alltid vara besviken om man förlorar och idag får vi en utvisning innan paus och man vet ju inte vad som hade hänt om vi var elva på plan men som sagt, idag kändes det besviket, säger tränaren Mikael Svensson.

– Varken vi eller domaren hade vår bästa dag idag. Det röda kortet kan man dessutom ifrågasätta lite då det uppkom av två gula och det sista gula kändes lite väl tufft men vi ledde ändå med 1-0 och man hade kunnat önska ett bättre resultat men så är det ibland.

Målen gjordes av David Baselt och Sebastian Nyström.

– Oavsett vilken nivå man spelar fotboll på så kommer misstag att straffa än. Men ingen skugga ska falla över dem för det är ju dessutom så att de misstag som leder fram till ett mål i baken syns ju oftast mer än om man exempelvis missar målet men nu måste vi komma upp på hästen igen tills nästa vecka.

– Nu blir det hem och träna vidare men något positivt idag var ju att det i alla fall var fint väder idag, avslutar Svensson.

Nästa match spelas mot Liatorp/Eneryda på lördag.

 

Text: Linn Törnberg

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *