Fotboll

Waggeryds IK delar på poängen

Fotboll Det blev en jämn tillställning när Waggeryds IK och IK Vista möttes. Matchen slutade 1–1, med båda lagen som skapade chanser men inte lyckades rycka ifrån. Uppdaterad.

Arkivbild. Foto: Hedin Väisänen

Waggeryds IK hade en tuff match mot IK Vista som slutade 1–1. IK Vista tog tidigt ledningen i den första halvleken, vilket satte press på Waggeryd inför resten av matchen.

I andra halvlek växlade Waggeryds IK upp tempot och efter flera försök kom kvitteringen av Jonathan Johansson i den 51 matchminuten. Med vinden i ryggen skapade Waggeryd fler chanser, men trots hårt tryck under slutminuterna lyckades de inte få in ett segermål.

Waggeryd fick därmed med sig en poäng och klättrar nu upp på en 7 plats i tabellen med 22 poäng.

Nästa match spelas mot Nässjö FF på söndag, om en vecka.

Fotnot: Vi har försökt nå Waggeryds tränare för kommentarer men inte lyckats, så artikeln kan komma att uppdateras.

Waggeryd IK:s kommande hemmamatcher: