WIK-damerna förlorade

Fotboll Waggeryds IK dam har i kväll träningsspelat mot Fredriksdal/Äng.

Efter 2–2 i halvtid på konstgräset i Vaggeryd drog gästerna ifrån och vann med 4–2.

WIK tog ledningen med 1–0 genom Moa Sågby på målvaktsretur. Efter två mål av gästerna kvitterade Edona Demaj i minut 42.
Fredriksdal/Äng fick en smakstart på andra halvlek med 3–2 i minut 47 och 4–2 i minut 53.

– Vi bytte mycket och många fick spela på nya positioner, vilket inte alltid är lätt men i träningsmatcher måste man testa lite, säger WIK-tränaren Bengt Carlsson.

Det var spelmässigt ganska jämnt och gästerna överraskade WIK med ett piggt spel. Det märktes inte att Fredriks/Äng till vardags spelar i trean mot tvåan för WIK.

Extra plus i WIK till Lisa Ståhl som är tillbaka efter några säsonger hos IFK Värnamo.

Nästa match för WIK är mot Hultsjö borta på lördag.