Friidrott

Starka prestationer på Götalandsmästerskapen

Friidrott Två killar från Wärnamo sportklubb stod för starka prestationer när Götalandsmästerskapen i friidrott avgjordes i helgen.

Jonathan Rinman överst på prispallen. Foto: Privat  [1/4]

Jonathan Rinman visar upp medaljskörden. Foto: Privat  [2/4]

Felix Sköld sätter personligt rekord i höjdhopp. Foto: Privat  [3/4]

Felix Sköld andra från höger vid medaljceremonin. Foto: Privat  [4/4]

Wärnamo sportklubb representerades vid Götalandsmästerskapen i Eslöv 17-18 september av två mycket talangfulla killar som båda stod för mycket starka prestationer.

Felix Sköld hoppade höjd i p 14 och förbättrade sitt personliga rekord med hela 8 centimeter från 1,58 till 1,66 vilket räckte till en femte plats endast tre centimeter från bronset i det mycket starka startfältet.

Felix som började med friidrott så sent som i januari i år har haft en fantastiskt fin utveckling under sin så långt korta friidrottskarriär.

Även Jonathan Rinman är relativt ny på friidrottsarenan då han började med friidrott i september förra året men det stoppade inte honom från att dominera kastgrenarna i p 13. Jonathan gjorde en fantastiskt fin tävling där han vann diskus med ett kast på 46,22. Seger även i slägga med 43,38.

I spjut blev det personligt rekord där det längsta kastat mätte 39,77, vilket räckte till silver. I kula blev det en fjärde plats med en längsta stöt på 11,94.

Källa: Pressmeddelande

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *