Innebandy

Målkalas för Värnamo IK

Innebandy I en riktig målfest dominerade Värnamo IK i mötet mot IBF Tranås och säkrade en övertygande seger med hela 17−5. Uppdaterad.

− Idag spelade vi en kanonmatch. Det lossnade för oss, både psykiskt men även spelmässigt, så det är riktigt skönt att vi kan avsluta helgen på topp, säger tränaren Edvin Fransson.

− Efter första perioden var över, så ledde vi redan 4−0 och därför fortsatte vi bara i det spåret i dem andra två perioderna, vilket lönade sig i slutändan.

Målen gjordes av Gabriel Johansson (3), Martin Ingvarsson (2), Oscar Emanuelsson (2), Isac Radich/Pettersson (2), Erik Ljunggren (2), Simon Leining, Alfred Ahlström, William Strandberg, Vilhelm Dahl, Lucas Bergenholtz och Kalle Sjöstrand.

− Hela laget från målvakt till anfallare, gjorde en kanon match och alla förtjänas verkligen att lyftas fram. Vi är riktigt stolta över laget.

− Nu ska vi fortsätta såhär inför de kommande matcherna som finns kvar i säsongen, så vi kan hålla oss kvar över det röda sträcket, avslutar Fransson.

Nästa match spelas mot Forserums IF på lördag.

 

Text: Lejla Velic

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *