Innebandy

SIK blickar framåt med bred verksamhet

Innebandy Skillingaryds Innebandyklubb har haft årsmöte i Skillingaryds Arena. Årsmötet leddes av Smålands Innebandyförbunds ordförande, och tillika klubbens tidigare ordförande, Roger Ödebrink.

Jonas Larsen. Arkivbild

Verksamhetsberättelsen för 2019 visar tydligt att det var ett bra och händelserikt år för SIK med en aktiv verksamhet, idrottsliga framgångar och lyckade aktiviteter. Exempelvis anordnade klubben en träningsmatch mellan SSL-lagen Jönköpings IK Dam och Warberg. Dessutom anordnade klubben tillsammans med handlarna i Vaggeryd Julmys vid första advent. Klubben stod för julskinklotteri, fiskedamm med mera.

Dessutom tilldelades klubben kommunens jämställdhetspris till Sophie Sagers minne i slutet av 2019.

SIK har drygt 200 medlemmar och ambitionen är att öka medlemsantalet ytterligare.

På årsmötet valdes Jonas Larsen till ordförande för ytterligare ett år. Övriga i styrelsen är Annika Hellemarck, Helena Perman, Håkan Sonesson (nyval), Kim Andersson, Ebba Bladh (nyval) och Anders Lindberg (nyval). Viktor Ödebrink och Irene Andersson avgick från styrelsen och avtackades.

Årsmötet avslutades med att Jonas Larsen pratade om de möjligheter och utmaningar som SIK ser framför sig de kommande åren. Skillingaryds Innebandyklubb är en förening med tydliga ambitioner för framtiden och klubben kommer till hösten att ha både herrlag och ett nystartat damlag samt ytterligare nio lag i serie -och poolspel. Dessutom startar klubben innebandyskola för flickor och pojkar födda 2014 och 2015.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *