Innebandy

Skillingaryd nära på att tappa tre poäng

Innebandy Skillingaryds damer inledde starkt och drog iväg till 5–1 med tio minuter kvar på klockan men då började Hovshaga få in sina bollar. Skillingaryd fick kämpa men lyckades stänga igen sista minuterna och vann med 6–5, (4–1, 0– 0, 2–4). Uppdaterad.

– Det var mycket kämpa, mycket inställning, vi bestämde oss efter första perioden att tre poäng skulle in på kontot och det fick vi ju tillslut men lite onödig spänning blev det på köpet, säger tränaren Kim Andersson.

Målen gjordes av Alicia Alkemark (2), Wilma Fritz (2), Wilma Daag-Gustafsson och Elsa Andersson.

– Det var lite rörigt där ett tag och helt plötsligt började några bollar rulla in och till vår förvåning var det endast ett mål i skillnad tillslut men då var det bara 25 sekunder kvar som vi kunde spela av. Det var varken vi som var sämre eller de som var bättre men att vinna efter lite spänning känns bara ännu bättre, fortsätter Andersson.

Han menar att de gjorde en enorm laginsats och ett utmärkt försvarsspel med backarna och målvakten samt ett fokuserat och laddat anfallsspel.
– Jag vill även ge en stor eloge till Alicia Alkemark som trots endast 07:a och spelar på dispens gör en fantastisk match, avslutar Andersson.

Text: Linn Törnberg

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela