Innebandy

Solklar seger för Skillingaryd

Innebandy Skillingaryd mötte idag S/W 2010 IBK och matchen inleddes smärtfritt när de fick in tre bollar i första perioden. I andra period lyckades sedan motståndarna göra ett mål men fler fick de inte till utan Skillingaryd körde på i sitt tempo och vann matchen med 8-2, (3 - 0, 4 - 1, 1 - 1). Uppdaterad.

— Det kändes faktiskt jätte bra. Vi är med från start och håller det nästan hela matchen. Vi tröttnar lite på slutet men fortsätter ändå att kugga på till skillnad från föregående matcher då det markant märks att vi inte håller hela matchen, säger tränaren Elias Heijel.

Målen gjordes av Joel Sandén (2), Fredrik Lundkvist (2), Henrik Ojala (2), Jonas Ragnarsson (2).

— Det var ändå en hyfsat jämnt bollinnehav då vi hade färre spelare än dem och lät de rulla lite boll medan vi kunde göra många mål på kontring sedan. Målet de gjorde i andra halvlek var inget spelmål utan vi tappade en spelare på frislag som slog in den men det blev aldrig oroligt utan som sagt så hade vi flyt och tuggade på, fortsätter Heijel.

Heijel vill lyfta fram alla fyra backar som spelade idag: Adam Carlstedt, William Tjäderborn, Jonathan Gustafsson och Lucas Ahlgren.
— Vi är ju otroligt bra defensivt men sedan så gör vi ju även det bra offensivt och att vi vinner matchen beror på att vi gör en riktig laginsats men de här grabbarna gjorde det lite extra bra idag, avslutar Heijel.

 

 

 

Text: Linn Törnberg

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela