Innebandy

Värnamo IK i svår förluststrid

Innebandy Ett svårt test stod på spel när Värnamo IK skulle möta en övermäktig motståndare i form av Husqvarna IK. Dock gick fördelningen av mål inte i Värnamos favör, och laget förlorade istället 4−10. Uppdaterad.

− Vi möter ett bra och tufft Husqvarna och visste att vi behövde kämpa in till den sista minuten för att vinna, men så gick det tyvärr inte idag, säger tränaren Edvin Fransson.

− Första perioden tycker jag att vi spelar på riktigt bra. Sedan i andra perioden börjar det bli lite svajigt i laget men vi lyckas få tillbaka balansen och lyckas göra 2 mål, vilket i sin tur alltid är positivt. Dock i tredje perioden så börjar energin falla och det är även då Husqvarna får in de flesta av sina mål.

Målen gjordes av Gabriel Johansson (2), Alfred Ahlström och William Strandberg.

− Trots resultatet så skulle jag vilja lyfta fram Andreas Söderström som gör sin första match idag. Han gör en bra match både från sidan och planen. Även våran målvakt Mikael Persson gör en bra match. Alla våra målvakter var sjuka så han fick hoppa in och han gör det alldeles utmärkt. Sedan gör Alfred Ahlström och Simon Leining en bra match med. De har en kämpaglöd och energi som de utstrålar till hela laget och sånt behövs nu i såna här tuffa matcher.

− Dock kan vi bättre än idag. Vi måste hålla oss till våran spelplan mer, för bättre kan vi, avslutar Fransson.

Nästa match spelas mot Månsarps IBK på lördag.

 

Text: Lejla Velic

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *