[21/21]

De blev hela 8–2 (3–0, 4–1, 1–1) hemma mot Tidaholm.

VGIK hade åtta enmålsskyttar: Joakim Rosén, Olof Karlsson, Adam Zöllner, Hugo Liljeqvist, Victor Greibe, Adam Dahlin, Jonathan Svensson och Andreas Zöllner .

Redan efter sju minuter stod det 2–0 till hemmalaget:
– Skönt med tidiga mål och det var en stabil insats i nästan hela matchen. Lite sämre var det i början av andra perioden, noterar VGIK-tränaren Marus Bengtsson.
Tidaholm reducerade 46 sekunder in på denna period men efter sju minuter kom 4–1 och sedan var matchen nästan i hamn.

Tränaren hyllar kollektivet i kväll. Man mötte ett lag som inte kunde mäta sig med VGIK. Sedan är ju frågan om Tidaholm kan komma tillbaka i detta kval. Fem matcher återstår för alla lag.

För VGIK väntar närmast Hovås borta på söndag. Hovås vann ganska klart i kväll närman mötte Glimma borta. Seger för VGIK i denna match och det ser minst sagt ljust ut inför fortsättningen.

Skott: 44–25 (18–8, 13–11, 13–6)