Ishockey

Kent Norberg ny sportchef i HV 71

Ishockey HV 71 har gjort klart med Kent Norberg som ny sportchef över de kommande tre säsongerna. ”Kent har den erfarenhet och rutin vi söker för att vi ska vara framgångsrika i framtiden”, säger Johan Lindbom, klubbdirektör i HV 71.

Kent Norberg. Foto från pressmeddelande och Bildbyrån

Kent Norberg har 18 säsonger som sportchef i Timrå IK och tre säsonger som sportchef i Frölunda bakom sig. Nu blir HV 71 ny klubbadress för ”Nubben”.

– Det ska bli oerhört kul. HV 71 är en anrik förening som hör hemma i den högsta serien och mitt jobb blir att bygga ett starkt lag oavsett vilken serie klubben spelar i nästa säsong. Efter många år i Timrå börjar jag nu om på noll och blir också bedömd från noll och den utmaningen ser jag mycket fram emot, säger Kent Norberg.

Kent Norberg påbörjar sin anställning den 1 maj och klubbdirektören Johan Lindbom har skrivit ett treårskontrakt med den nya sportchefen.

– I Kent får vi in nya ögon på den sportsliga verksamheten och värdefull rutin. Med sin erfarenhet har Kent arbetat upp ett brett kontaktnät i hockeyvärlden och har genom åren visat vilken stor kompetens han har på att rekrytera spelare både nationellt och internationellt. Kent vet vad som krävs för att bygga ett vinnande lag, säger Johan Lindbom, klubbdirektör i HV 71.

Källa: Pressmeddelande

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *