Ishockey

Lillis återvänder till HV 71

Ishockey HV 71 gör en förändring i den sportsliga organisationen och in på ledarsidan kommer Stephan ”Lillis” Lundh som assisterande tränare. ”Vi behöver ytterligare kraft på ledarsidan", säger Johan Hult, sportchef i HV 71.

Stephan Lund. Pressbild

Under de senaste fem veckorna har Stefan Nyman inte synts till i HV 71:s bås då den assisterande tränaren för närvarande är sjuk. Dessutom kommer Jonas Holmström att vara borta en tid på grund av familjeskäl. Det gör att HV 71 nu tar in Stephan ”Lillis” Lundh tills vidare som assisterande tränare.

– Vi är i ett läge där vi behöver addera ytterligare kraft på ledarsidan. Dessutom är vi inte nöjda med vad laget har presterat hittills under säsongen och där kan ”Lillis” komma in med sin erfarenhet och ge gruppen ny energi med sitt sätt att vara och sin ledarstil, säger Johan Hult, sportchef i HV 71.

Stephan ”Lillis” Lundh lämnade HV 71 efter förra säsongen, men har följt laget nära under hösten.

– Jag känner väldigt starkt för klubben, spelarna och den ledarstaben jag tidigare jobbade med och tvekade inte när jag fick frågan om att komma in och stötta föreningen i ett tufft läge. Jag är övertygad om att gruppen har alla möjligheter att vända den trenden man nu är inne i och den vändningen ska vi börja med redan på tisdag kväll, säger Stephan ”Lillis” Lundh.

Stephan ”Lillis” Lundh ansluter till laget på tisdagen och finns med i båset i matchen mot Malmö.

Taggar

Dela


1 reaktion på Lillis återvänder till HV 71

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *