Ishockey

Rydaholm föll i seriepremiären – två fick hjärnskakning

Ishockey Rydaholms SK/Alvesta var nära poäng i seriepremiären borta mot Ronneby.

Arkivbild

Hemmalaget vann till slut med 6–5 (1–1, 3–1, 2–3)  men Rydaholm hade likaläge i slutperioden. Ronneby vann skotten med 42–29.

Mest noterbart är att Ludvig Kamstedt och Oscar Jonsson hos Rydaholm båda drabbades av hjärnskakning i första perioden och det blev inte ens utvisning.
– Domaren blåste inte, säger RSK-ledaren Daniel Jonsson med stor kritik mot domarinsatsen.
En RSK-spelare gjorde något liknande i slutet av matchen och utvisade då 5 + 20 minuter. Det var ingen konsekvens direkt.
– Sammantaget en bra match från vår sida och den var helt jämn, säger Daniel Jonasson.

Målskyttar för RSK: Gottfrid Heinmert (1–0, 2–2 och 4–4), Albin Bengtsson (3–4) och Johannes Nilsson (5–6).