Ishockey

SIS har vunnit serien

Ishockey Skillingaryds IS har vunnit division tre i ishockey och i morgon ställs man mot ett Rydaholm som verkligen behöver poäng.

För SIS är hemmamatchen ganska betydelselös men det är ändå viktigt att komma in i den nya serien alltrean på ett positivt sätt. Man har även revansch att utkräva efter förlusten i Rydaholm. Det år en av säsongens två förluster. Den andra kom i söndags på hemmais mot Eksjö.

Rydaholm har desto mer att spela för. Vinner man de två sista seriematcherna är chansen god att bli tvåa i serien och därmed lägga beslag på den andra platsen till alltrean. Efter matchen mot SIS har Rydaholm kvar att möta jumbon Eksjö på hemmais.

Skillingaryds IS A-lag som i november 2023 säkrade seriesegern i division 3 grupp E och därmed är det spel i alltrean som gäller för att försöka nå division två hösten 2024. Stående från vänster: Theodor Curmark, Nils Gunnarsson, Felix Wermelin, Martin Nilsen, Sebastian Eriksson, Tedh Persson, Albin Fredriksson, Ludvig Dahlqvist, Pontus Nyqvist, Otto Sandahl, Isak Jönsson, Carl Lageskog, Hugo Liljeqvist och Oscar Ivansson. Sittande från vänster: Max Jonsson, Jonas Grunditz, Stefan Rosén, Lukas Ekedahl, Simon Palm, Jonas Malm, Martin Persson, Ronny Windell, Noah Lagö, Gustav Rosén och Axel Persson. Foto och montage: Per Bunnstad.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *