Ishockey

SIS vann komfortabelt på hemmaplan

Ishockey Skillingaryds IS spelade idag match mot Ronneby IK i HockeyTrean. Man vann till slut matchen komfortabelt med 6–2 (2–0, 1– 1, 3–1).

SIS vann idag mot Ronneby, en match som tillslut slutade med stora siffror.

Första perioden var länge mållöst till SIS lyckades göra både 1–0 och 2–0 under periodens sista tre minuter. Målen gjordes av Tedh Persson och Oscar Ivansson.

I andra perioden släpper man in ett mål samtidigt som man också lyckas göra ett framåt genom Elias Jönsson med tre sekunder kvar till periodpaus.

I tredje perioden släpper man in ett mål tidigt men lyckas samla sig och gör sedan tre mål framåt genom Wilgot Sandahl, Filip Rosén och Erik Carlsson vilket säkerställde vinsten och slutresultatet 6–2.

-Vi var ju redan klara för playoff så fokuset var väl inte det bästa men det blev vinst ändå. Vi får ladda om nu tills på torsdag då det är dags för playoff, säger tränare Stefan Rosén som berömmer hela laget efter dagens vinst.