Ishockey

Två anfallare till VGIK

Ishockey Det står nu klart att två anfallare återvänder till moderklubben. Både Carl Lageskog och David Good spelar i Värnamo GIK igen kommande säsong.

Carl Lageskog är född 1999 och kommer närmast från en säsong i Gislaveds SK. Han har tidigare spelat tre säsonger i Värnamos A-lag.

– Carl hade en väldigt bra säsong i GSK där han tog ytterligare ett kliv i sin utveckling. Det är en spelare som har sina styrkor i det offensiva spelet och vi hoppas att han fortsätter att utvecklas nu när han kommer tillbaka till oss, säger Marcus Bengtsson, tränare i VGIK.

David Good är född 1996 och under förra säsongen spelade han collegeishockey i USA. Han gjorde sammanlagt tre säsonger i New England College, där han under de första två säsongerna var lagkamrat med Andreas och Adam Zöllner. Förutom collegespel har han även spelat juniorhockey i USA.

– Det känns kul att kunna välkomna ännu en återvändare till truppen. Efter fyra säsonger i USA så kommer David tillbaka för spel i Tigerströjan. Det är en spelare med ett stort hjärta för klubben som har utvecklats bra under åren där borta, kommenterar Marcus Bengtsson.

VGIK har så här långt tolv nya spelare till säsongen 2002/2021.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *