Ishockey

Värnamo Hockey förlänger med Malm och Spångberg

Ishockey Det står nu klart att Jonas Malm kommer att vakta kassen i Axelent Arena ytterligare en säsong. Vi kan samtidigt meddela att vår målvaktstränare Martin Spångberg förlänger sitt kontrakt.

Jonas Malm. Foto: Pressbild  [1/2]

Martin Spångberg. Foto: Pressbild  [2/2]

– I Jonas har vi en ung och väldigt ambitiös målvakt som har framtiden för sig. Det är en kille som gillar att tävla och så länge han gör det kommer han bara att bli bättre och bättre. Martin och Jonas har ett inarbetat samarbete som vi hoppas de kan spinna vidare på. Det känns givetvis jättekul att vi får fortsätta ta del utav Martins erfarenheter och hans vilja att utveckla våra målvakter, säger Alexander Eriksson, tränare och sportchef i Värnamo Hockey.

– Jonas är en ambitiös målvakt som alltid vill tävla. Varje träning och match kommer han väl förberedd för att utvecklas och vinna. Jonas ger alltid laget chans till vinst och han har verkligen förmågan att stänga igen kassen totalt, berättar Martin Spångberg, målvaktstränare i Värnamo Hockey och fortsätter:

– När Jonas kom från HC Dalens juniorlag såg jag en talang med stor utvecklingspotential. Vi har jobbat mycket med att utveckla Jonas grunder och att han har en tydlig spelidé i sitt målvaktsspel. En förutsättning för detta har även varit att Jonas förbättrat sin fysik mycket sedan han kom till Värnamo. Jag ser inga gränser för hur långt Jonas kan komma med sin ishockey för han har alla förutsättningar för att på sikt spela i högre divisioner. Jag är jätteglad att Jonas väljer att spela vidare i Värnamo och att vi tillsammans arbetar vidare med det som vi påbörjat för att nå ytterligare utveckling, avslutar Spångberg.

Källa: Pressmeddelande från Värnamo Hockey

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *