Motorsport

David och Jessicas SM-premiär inställd

Motorsport Igår meddelades att SM-veckan vinter är inställd. David Lindström och Jessica Svensson från Skillingaryds Motorklubb var en av de anmälda till rallysprinten

Vinterdäcken som skulle användas under SM-sprinten

– Ja, tomhet är väl en bra sammanfattning. Nu är det ingenting vi kan påverka utan vi är offer för omständigheterna…. vi har lagt upp alla förberedelser så att allt ska klaffa och hela projektet har varit inriktat på SM-sprinten i Boden söndagen den 29 mars. Vi har känt att vi har haft tidsschemat under kontroll och vi har börjat uppladdningen med att träna noter. Nu är ju allt klart till grussäsongen, när den nu börjar…, säger David Lindström, rallyföraren från Plombo och tävlandes för Skillingaryds Motorklubb.

David nämner vidare att han har försökt lägga upp så det kunde blivit en sån där resa som man berättar på ålderdomshemmet.

– Vem vet, Boden och Luleå kanske får en ny chans nästa år. Då har jag redan investerat i allt som krävs. Innan dess så har vi SM på hemmaplan i Skillingaryd, avrundar David Lindström som i dagarna fått sin SM-premiär med Volvo 940:n inställd.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *