Motorsport

Motorklubben hyllade framgångarna

Motorsport Vid årsmötet med tillhörande årsfest på Bowlingmagasinet i Värnamo under lördagen hyllades pristagarna i Skillingaryds Motorklubb.

Joel Carlsson fick klubbens hederspris  [1/4]

I rally fick förarna Agne Josefsson och David Lindström pris och till höger är kartläsaren Carl Eriksson som blev tvåa i kartläsarmästerskapet  [2/4]

Årsmötesordförande Mats Bergman ringde upp Nellie Karlsson som gratulerades till att ha vunnit kartläsarpris samt Husses vandringspris. Till höger står Frida Lindström redo att visa pokalen för Nellie.  [3/4]

Folkraceförarna, från vänster: Eddie Ramirez, Noah Fredholm, Katja Häggman, Anton Geijersson och Pontus Mejving  [4/4]

45 medlemmar slöt upp under den årliga festen som motorklubben bjöd in till där 2022 års pristagare uppmärksammandes för sina fina framgångar. Här är pristagarna: 

Folkrace Dam
1 Moa Roos Nykvist
2 Katja Häggman

Folkrace Junior
1 Eddie Ramirez
2 Noah Fredholm
3 Milton Stenbäcken

Folkrace Senior
1 Pontus Mejving
2 Anders Stenbäcken
3 Anton Geijersson

Rallycross
1 Anders Hansson

Rally Förare
1 David Lindström
2 Agne Josefsson
3 Samuel Toftgård

Rally Kartläsare
1 Nellie Karlsson
2 Carl Eriksson
3 Jessica Svensson

Husses vandringspris 2022 – Nellie Karlsson
Motivering: Hon har genom sin karriär åkt med många olika förare. Hon har alltid tagit varje tillfälle att utvecklas och lära nytt. Säsongen 2022 har hon åkt med fem olika förare, flera av dem i den Svenska eliten. Hennes noggrannhet och engagemang ledde till flera totalsegrar och slutligen till ett SM-tecken tillsammans med Jonas Åkesson. Vi räknar med att hon fortsätter att utvecklas och sätta Skillingaryds MK på kartan under 2023! Grattis Nellie Karlsson!

Klubbens hederspris 2022 – Joel Carlsson
Motivering: Helt plötsligt fanns han bara där, en östgöte på villovägar. Kärleken förde dem samman. ”Kan jag hjälpa till med något? Jag är bra på trycksaker och bilder.” För en stressad tävlingsledning är det drömmen att ha Joel som fixar framsidor och bilder till program och namnbrickor med mera. Det mesta framtaget under stor tidspress, men ändå med högsta kvalitet. Tack Joel Carlsson!

Årsmötet beslutade av omvälja samtliga poster i styrelsen och Mats Bergman, som var mötets ordförande, berättade om 2023 som innehåller två folkracetävlingar i Föreberg, mars och september månad, och deltävling Rally-SM med bas i Klevshult i juni månad. 

Skillingaryds Motorklubbs styrelse består av: ordförande Pia Thulin, kassör Stefan Stigemyr, sekreterare Karin Nyberg. Ledamöter: Samuel Toftgård, Patrik Tallåker, Lenne Karlsson, Henrik Söderkvist, Frida Lindström och Anton Geijersson. Suppleanter: Joakim Blansch, Inge Pettersson och Annelie Wallensten.

Fotnot: Klubbens hederspris delas ut till den som troget och engagerat jobbar med klubbens verksamhet i stort och smått. Husses vandringspris delas ut till den som gjort Skillingaryds MK känt i Sverige (eller världen).

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *