Motorsport

Olle segrade i världens största endurotävling

Motorsport Gotland Grand National, världens största endurotävling, genomfördes för 39:e gången i helgen och som segrare stod en förare från Värnamo.

Olle Mårtensson vann. Foto: Pressbild  [1/3]

Vera och Anton Lesse Bjursell. Foto: Pressbild  [2/3]

Douglas Sjöblom, Harry Unnersjö, Charlie Bergsten och Jothon Puurunen. Foto: Pressbild  [3/3]

I klassen Ungdom 2 E1 var det hemmaföraren Olle Mårtensson som visade en otroligt fin körning som också ledde till en välförtjänt vinst. Fler tävlande i samma klass var William Almén, Algot Hjalmarsson, Theodor Popp och Jacob Stacke.

I klassen Ungdom 1 E0 körde Douglas Sjöblom och Charlie Bergsten. Under samma morgon kördes även Guldhjälmstävlingen där SMK Värnamos förare Harry Unnersjö, Jothon Puurunen, Anton Lesse Bjursell samt Vera Lesse Bjursell deltog.

Trots en regnig start på tävlingsmorgonen och leriga förare som gick i mål så var alla nöjda med denna tävlingsresa på Gotland.

Källa: Pressmeddelande

Om kommentarer

Du som kommenterar tänk på det här: Inga påhopp tolereras på politiker, andra personer, föreningar, myndigheter eller andra. Inga svordomar eller antydningar till detta tillåts, då tas kommentaren bort med automatik. Rasism är självklart inte tillåtet.
Vi vill gärna att ni använder ert riktiga namn eller har ett återkommande alias. Ibland tvingas vi ta bort kommentarsmöjligheten på grund av att våra regler inte följs.
Blir det ingen bättring så kommer vi att förändra möjligheten att kommentera


 

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *