Motorsport

Patrik och Emilia tog emot SM-medalj

Motorsport I lördags delades Svensk Bilsport ut sina SM-medaljer vid högtidlig prisutdelning med gala i Norrköping. Patrik Tallåker och Emilia Sjöberg från Gällaryd och Skillingaryds Motorklubb mottog SM-silver för sin fina prestation i Rally-SM 2021

Emilia och Patrik med SM-silvret runt halsen. Foto: Privat  [1/5]

Team Tallåker/Sjöberg inväntar prisutdelningen. Foto: Sara Mejving  [2/5]

Högtidlig prisutdelning i Norrköping. Foto: Sara Mejving  [3/5]

Silvermedaljörerna Emilia och Patrik längst till vänster. Foto: Sara Mejving  [4/5]

"Vi har haft en fantastisk säsong" säger rallyduon om framgångarna i Rally-SM. Foto: Privat  [5/5]

Emilia Sjöberg och Patrik Tallåker berättar efter helgens gala: 

– Efter en säsong som gick bättre än förväntat var det dags att i helgen få åka till Bilsportgalan i Norrköping och ta emot silvermedaljen. Att få ta med serviceteamet till Norrköping och fira med god mat, underhållning och trevlig sällskap var det perfekta firandet, berättar rallyduon från Gällaryd. 

– Vi tackar för stödet vi fått från Skillingaryds Motorklubb, våra klubbkamrater och våra sponsorer som gjort det möjligt. Vad som händer framöver återstår lite att se, men vi kommer alltid att vara tacksamma för den resa och upplevelsen som 2021 var för oss, summerar rallyföraren Patrik med sin kartläsare Emilia som under säsongen kört en Volvo i standardklassen och säkrade sitt SM-silver på hemmaplan när Skillingaryds Motorklubb var värd för finalen i Rally-SM i Klevshult i slutet av september. 

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *