Motorsport

Pristagare firades hos SSMK

Motorsport I lördags var det prisutdelning och årsfest för Skillingaryds motorklubb på Bowlingmagasinet i Värnamo. Husses vandringspris, klubbens hederspris och många fler pokaler delades ut.

Många pokaler för fina prestationer under året skulle delas ut  [1/7]

Från vänster; Vincent Johansson folkracejunior, Pontus Mejving, folkrace senior, Anders Hansson rallycrossmästare och Jennie Blansch folkrace dam  [2/7]

På en serie korades bowlingmästerskapet under kvällen. Mats Karlsson hade bästa serien och Jane Wennberg fick priset för lägsta serien  [3/7]

Från vänster; Håkan Ståhl, Frida Lindström (som tar emot pappa Davids pris) och Joakim Blansch var klubbens bästa rallyåkare  [4/7]

Kartläsarmästerskapet. Från vänster; Peter Ståhl, Jennifer Bergkvist och Henrik Söderkvist  [5/7]

Folkrace junior- och seniorvinnaren  [6/7]

Finaste priserna, klubbens hederspris och Husses vandringspris gick till systrarna Blansch och Stefan Stigemyr, kassör i klubben  [7/7]

I lördags var det stor prisfest för många av motorsportsvännerna i Skillingaryds motorklubb. Husses vandringspris gick till Stefan Stigemyr för sitt stora arbete som en duktig kassör i klubben.

Klubbens hederspris tilldelades varje år någon klubbkamrat som har gjort SSMK känt i Sverige eller världen och i år var det två pristagare; rallyförarna Jennie och Louise Blansch.

Bästa senior folkrace blev Pontus Mejving, bästa dam folkrace var Jennie Blansch och klubbens bästa juniorfolkraceförare var Vincent Johansson.

Rally topp tre prisades och det var Håkan Ståhl, David Lindström och Joakim Blansch. Kartläsarmästerskapet vanns av Peter Ståhl, tätt följt av Jennifer Bergkvist och Henrik Söderkvist.

Ett nyinstiftat pris delades ut under årsfesten och det var de klubbmedlemmarna som hade flest och minst poäng i en bowlingrunda som avgjordes tidigare under kvällen. På en serie fick Jane Wennberg ihop 47 poäng och Mats Karlsson var bäst på 175 poäng.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *