Motorsport

William bäste enduroförare

Motorsport Då var det dags för den sista deltävlingen i vintercupen. Det var Tidaholms MK som var värdar för denna tävlingen. SMK Värnamo hade nio förare med till start denna soliga och kalla lördag. Det var två sträckor som körde, och höll bra, men blev lerigare under dagen.

Jacob Stacke i full fart. Foto: Privat  [1/4]

Prisutdelningen är på totalt segraren i klassen E1 Frv Linus Nyqvist Stenungsunds MS, Alfred Karlsson FMCK Skövde och Theodor Popp SMK Värnamo. Foto: Privat  [2/4]

William Almén före start. Foto: Privat  [3/4]

Carl Nydén och William Hjalmarsson efter fullföljd tävling. Foto: Privat  [4/4]

Dagens bästa resultat stod William Almén för, när han körde in på en andra plats i klassen E1, även Theodor Popp gjorde ett bra resultat idag med sin fjärdeplats. Han slutade som trea totalt, efter sex deltävlingar.

I Juniorklassen avslutade Carl Nydén dagen med en elfteplats, och William Hjalmarsson på plats 21.

Rickard Andersson var nära en pallplats idag men slutade som fyra när tävlingen var över i bredd klassen.

I klassen 50-59 körde Michael Larsson in på en 21 plats. Stefan Svensson och Daniel Seth hade en intern fajt, där Stefan slutade som 60 och Daniel 61, det skilde bara tretton sekunder mellan dom ,efter över en timmes körning.