Sport

Bra match av Kärda

Värnamo.nu

Sport Kärda IF gjorde det mesta rätt mot Delary/Pjätteryd men trots stort övertag fick man nöja sig med 1–1.

Spelande tränaren Oscar Petersson var mycket nöjd med spelet men tycker att det borde ha blivit en klar seger för Kärda.

– Delary/Pjätteryd backade hem mest hela matchen och det blev inga stora ytor för oss, noterar Oscar.

Hemmalaget tog överraskande ledningen efter 35 minuter. Det var en situation efter en hörna. De fasta situationerna var för övrigt hemmalagets starkaste sida.

Kärda kvitterade 15 minuter in på andra halvlek och hade sedan flera upplagda målchanser fram till ett segermål.

– Delary/Pjätteryd kan säkert ta poäng många lag men kryss var inte tillräckligt bra för oss i dag, noterar Oscar.

Han ger klart plus till alla i laget för fin moral. Viktor Eriksson och Adi Reses får lite extra plus i ett Kärda som inlett fotbollsfemman med en seger och en oavgjord match.