Sport

HV71 har värvat en back

HV71 har värvat en back

Sport HV71 har gjort klart med den amerikanska backen Dylan Reese, 31 år.

– Dylan är en skicklig back och användbar i samtliga spelformer, säger Johan Hult, sportchef i HV71.

Dylan Reese kommer närmast från spel i den amerikanska hockeyligan och Springfield Falcons som tillhör Arizona Coyotes organisation.

– Vi hade ögonen på Dylan redan förra säsongen och är väldigt glada över att han väljer HV71 i år. Han är en skicklig back som är användbar i samtliga spelformer. Dessutom har han fina ledaregenskaper, vilket är viktigt i vår relativt unga backbesättning, säger Johan Hult.

Reese har 78 matcher i NHL på meritlistan (New York Islanders, Pittsburgh Penguins och Arizona Coyotes) och en säsong i KHL med Amur Chabarovsk.

– Jag har bara hört bra saker om HV71 och Jönköping. Jag ska göra allt för att bidra till att HV71 ska bli framgångsrika och ser fram emot att ansluta till mitt nya lag, säger Dylan Reese.

Kontraktet med Reese gäller i ett år.

FAKTA / REESE
Född: 840829, Pittsburgh Pennsylvania
Position: Back
Skjuter: Höger
Längd/vikt: 185 cm / 93 kg

Tidigare klubbar: Pittsburgh Hornets, Harvard University, Hartford Wolfpack, San Antonio Rapage, Syracuse Crunch, New York Islanders, Bridgeport Sound Tigers, Pittsburgh Penguins, Wilkes-Barre, Amur Chabarovsk, Arizona Coyotes, Portland Pirates, Springfield Falcons

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *