Sport

Rydaholm nära överraska i Limhamn

Sport Serieledande Limhamn fick mycket besvär med Rydaholms SK men vann till slut med 5–4 efter segermål i näst sista minuten.

RSK spelade respektlöst och gick till len rättvis första husvilla med ledning 2–1 efter mål av David Henriksson och David Wiberg.

Niclas Johansson gjorde 3–1 men 41 sekunder före andra pausvilan reducera de Limhamn.

Efter kvittering återtog Rydaholm ledningen mitt i sista perioden. Det var Niclas Johansson som åter gjorde mål.

Limhamn kvitterade efter 15.09 och efter 18.02 kom segermålet.

– En jättebra match från vår sida och det var nära poäng även om Limhamn var mycket bra. Det är det bästa laget i serien, säger RSK-tränaren Martin Petersson.

Han tycker ändå att det lite strut att behöva förlora när man är i ledning länge och väl.

Hemmalaget vann skotten med 45–26 och det visar på att RSK hade en duktig burväktare i Sebastian Rylander. I övrigt var det jämnt men kanske lite extra plus till förstafemman med Axel Widenberg, David Wiberg, Sebastian Svensson, Max Brücher och Martin Andersson.