Sport

Tre mål på 20 minuter av Bysse

Värnamo.nu

Sport Jonas Bystedt var ordentligt i måltagen för sitt Dannäs/Hånger mot Skeppshult.

”Bysse” gjorde lagets tre första minuter och det inom 20 minuter – 12, 27 och 32 var det spelat när molen föll.

I andra halvlek valde tränaren Johan Adelstål att flytta ned Jonas till mitt mittfältet där han också mest huserat den här säsongen. Det blev trots det fler mål på Västra Mo IP i Hånger.

Robert Jansson gjorde 4–0 och Martin ”Humlan” Johansson 5–0 innan hemmalaget gjorde sin enda riktiga försvarsmiss på hela matchen. Det blev en nedrivning inom straffområdet och gästerna reducerade på straff med 86 minuter spelat.

– Jag tycker att vi hade full kontroll från första minuten till den sista. En stabil insattas av alla. Givetvis lite extra plus till tremålsskytten, inflikar hemmatränaren.