Sport

WIK vann över NIK

Sport Waggeryds IK träningsbesegrade Norrahammars IK med 2–0 (1–0) efter en br match i Jönköping.

För nye WIK-tränaren Torbjörn Isaksson var det lite speciellt då han fram till i år tränar just NIK och fyra år där har satt sina spår.

Torbjörn berömmer NIK för att de stor väl upp mot ett WIK som till vardags spelar i elitfyran mot fyran för NIK

Filip Lipovac gjorde 1–0 efter tio minuter sedan Sebastian Andersson spelat fram.

Det återstående målet kom med tio minuter kvar att spel. Joel Storck slog en frispark som Filip Lipovac snyggt nickade i mål.

WIK var spelförande och hade också flest målchanser. Det var dock ingen överlägsenhet men ändå skillnad i styrka.

WIK visade som så ofta friska takter framåt. Offensivlustan är som nästan alltid stor.
– Hemåt måste vi jobba lite bättre, noterar Torbjörn Isaksson.

Extra plus till Edwin Forsman som slet mycket bra hela matchen.

WIK har närmast en nyinsatt match, IK Tord hemma på tisdag. Tord spelar i division 3.