Volleyboll

Förlorade mot Sollentuna

Volleyboll Värnamo Volley förlorade borta mot Sollentuna med 0–3 (14–25, 22–25, 20–25). Texten uppdateras löpande.

Arkivbild från tidigare match.

Sollentuna gick upp i en tidig ledning i första set, men Värnamo kom i gång och reducerade till 7–8. Därefter tog hemmalaget åter kommandot och Värnamo förlorade första set med 14–25.

Andra set var desto jämnare och lagen följdes åt upp till 16 lika. Då tog hemmalaget en trepoängsledning. Värnamo lyckades komma tillbaka och skapa spänning genom 20–22. Sollentuna gick loss på nytt och Värnamo lyckades reducera två gånger om men förlorade även andra set med 22–25.

I tredje set höll lagen jämna steg. Det stod 18–18 när Sollentuna tog fyra poäng på raken. Bortalaget tog två poäng, men de kom inte närmare än så. Setet slutade med förlust 20–25, vilket innebar förlust med 0–3.

I nästa omgång väntar Örebro på hemmaplan för Värnamos del.

Vi har sökt Värnamo Volleys tränare Jessica Sandberg för en kommentar utan framgång.