Volleyboll

Värnamo Volleytjejer vann

Volleyboll Värnamo Volley vann elitseriens andra kvartsfinal, där vinst gjordes i första set, tredje och fjärde set när Värnamotjejerna mötte Sollentuna under eftermiddagen. På onsdag är det match nummer tre och tjejerna har allt att vinna

Setsiffrorna skrivs till 23-25, 25-17, 15-25, 18-25 och Värnamo Volley vinner dagens kvartsfinal mot Sollentuna.

I första set vann Värnamotjejerna med 25-23 mot Sollentuna i den andra kvartsfinalen i elitseriens vollyeboll. Sollentuna gick upp till kamp i andra set och vann med 25-17.

I tredje set tog Värnamo kommandot och fick med sig en poäng då siffrorna blev 15-25. I sista vann Värnamo med siffrorna 25-18. Värnamo går segrande ut från dagens match med 1-3.

– Vi spelade väldigt bra försvarspel och det blev jobbigt för Sollentuna som då gjorde egna misstag. Nu står det 1 – 1 i matcher. På onsdag är det dags att åka till Sollentuna igen, då de har hemmafördel eftersom de hamnade över oss i grundtabellen. Sollentuna har två landslagsspelar och fyra utländska som möter våra unga tjejer. Vi har allt att vinna, kommentarer en lycklig Jessica Sandberg som är tränare för Värnamo Volley.

 

 

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *