Nyheter

Far och son från Gnosjö delar storvinst på Triss – går till husrenoveringar

Nyheter En tio år lång tradition mellan far och son gav till slut utdelning på Triss. Ulf från Gnosjö gästade TV4 Nyhetsmorgon under torsdagen där han skrapade fram 100 000 kronor till sig och sin son. Nu planerar de båda att renovera sina hus.

Varje fredag sedan tio år tillbaka har pensionären Ulf träffat sin son under lunchen för att skrapa några Trisslotter tillsammans. Fram tills i höstas hade det bara lett till småvinster, men plötsligt en fredag visade sig tre tv-rutor på en lott.

− Det var ju roligt! Men den här vinsten har vår tradition till och med gått med vinst, säger Ulf glatt inför skrapet av Triss i tv med en garanterad storvinst som resultat.

Ulf fick börja uppladdningen inför jul med att gästa TV4 Nyhetsmorgon under torsdagen för att ta reda på vad den stora vinsten skulle bli. En slumpmässigt vald lott gav vinsten på 100 000 kronor.

− Det var ju bra! Det blir ett bra tillskott för både mig och min son som behöver renovera lite på våra respektive hus. Jag behöver lägga om taket, säger Ulf.

Ulf blir årets första storvinnare på Triss i tv att representera Gnosjö, och den 21:a från Småland.

− Vilken mysig tradition för Ulf och hans son att skrapa Triss tillsammans. Extra roligt att det gav denna storvinst som en tidig julklapp till dem. Hoppas att deras renoveringar blir som de drömmer om, säger Natalie Wallin, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur.

Lotten som gav tre tv-rutor var köpt hos Coop Gnosjö.

Källa: Pressmeddelande från Svenska spel

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *