Nyheter

Jönköpingspar vann storvinst på triss i tv – vill resa och renovera huset

Nyheter Under tisdagsmorgonen gästade Sharokin TV4 Nyhetsmorgon tillsammans med sin man Ziad. Där skrapade hon fram en vinst på 100 000 kronor. Nu ska det renoveras hemma och åka på solsemester.

Maken skrapade för drygt två månader sedan fram tre tv-symboler som skulle ta paret till TV4 Nyhetsmorgon. Numret som sedan valdes på lotten i studion avgjordes när en flock fåglar flög över Sharokin och bajset träffade hennes sko.

– Jag var på väg till affären när fågelns bajs landade på min sko och eftersom jag har storlek 36 var det givet att det numret skulle väljas, berättar Sharokin med ett leende på läpparna.

Lott 36 bringade stor tur för Sharokin och Ziad när de under tisdagsmorgonen stod klart att vinsten landade på 100 000 kronor.

– Pengarna kommer väldigt lägligt, vi ska både utomlands och fortsätta renoveringen. Vi har bokat en solsemester, jag längtar till värmen! berättar Jönköpingsbon och fortsätter:

– Vi är också mitt i en renovering av husets undervåning. Pedant som jag är längtar jag tills den blir klar och är lika fin som övervåningen.

Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Liv Ceder fanns med under tisdagsmorgonen och gläds med dem.

– Sharokin blir årets andra vinnare från Jönköping att skrapa Triss i tv. Tillsammans har Jönköpingsborna vunnit 350 000 kronor, säger Liv Ceder.

Källa: Svenska spel

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *