Nyheter

Ung lastbilschaufför från Jönköping blev trissmiljonär

Nyheter Under en rast stannade kvinnan i 25-årsåldern till på en bensinmack och passade då på att växla in en Triss med vinst mot några nya lotter. När hon senare skrapade lotterna hemma hos sig fick hon sitt livs överraskning. På en av lotterna visade sig vinstbeloppet en miljon kronor.

– Det känns overkligt, säger vinnaren från Jönköping.

Det var när kvinnan i 25-årsåldern stannade på Circle K Hyltena utanför Jönköping som hon köpte de lotter som skulle göra henne en miljon kronor rikare.

– Några dagar tidigare hade jag köpt två lotter och vunnit 150 kronor. Under en rast växlade jag in dem och tog fem nya lotter, berättar kvinnan som arbetar som lastbilschaufför.

När hon senare skrapade lotterna hemma hos sig uppstod förvirring i kombination med vild glädje då en av lotterna innehöll vinstbeloppet 1 000 000 kronor.

– Jag begrep inte vad som hände och blev helt uppspelt, berättar kvinnan i 25-årsåldern.

Skrek rakt ut

För att vara säker på att hon inte såg i syne hörde hon av sig till en kompis som fick bekräfta att det verkligen var miljonvinst på Trisslotten hon hade framför sig.

– Jag skickade en bild och min kompis kunde direkt se att det stämde. Då skrek jag rakt ut, fortsätter vinnaren.

Eftersom kvinnan var ensam hemma kände hon ett starkt behov av att dela glädje med någon och det blev därför samtal till flera nära och kära.

– Problemet vara bara att ingen trodde på mig, säger Jönköpingsbon med ett skratt.

Betalar av lån och köper hus

När Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör kom i kontakt med henne några dagar senare var glädjen över miljonvinsten fortfarande påtaglig.

– Det känns overkligt, men jäkligt bra. Den här vinsten underlättar livet. Jag ska betala av några lån och använda pengarna som kontantinsats till ett hus. För att fira ska jag gå ut och äta med min sambo och kanske åka på någon resa, berättade en glad vinnare.

Vinnarkommunikatör Martin Ridderstolpe fick gratulera länets fjärde turspelsmiljonär under 2020.

– Vi har haft gott om vinnare i Jönköpings län hittills under året. Den unga lastbilschauffören var den senaste i raden och den överlägset yngsta. Tillsammans har de fyra miljonvinnarna kammat hem drygt 4,2 miljoner kronor, säger han.

Kvinnan från Jönköping önskar vara anonym.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *