Nyheter

Vann 3,6 miljoner

Nyheter Det sägs ju att årets ”fattigaste helg” är tredje helgen i januari. För trebarnspappan och tapetseraren Boyne Brännström från Eksjö, blev det snarare tvärtom.

Boynes sambo Martina ger honom en grattispuss. Foto: Svenska Spel

Efter att han skrapat Klöver-Triss i Nyhetsmorgon på lördagen stod det nämligen klart att han vunnit 3,6 miljoner kronor, fördelat på 30 000:- i månaden 10 år framöver.

– Wow, när jag skrapade fram den sista rutan med 30 000 kronor tänkte jag bara, tjena! Jag var på väg att börja gråta i TV och jag kramade nog sönder programledaren efter skrapet. Nu så här efteråt är jag mer skakis än innan vi klev in i studion, var 37-årige Boynes första kommentar direkt efter miljonskrap.

Boyne som kommer dela vinsten med sin sambo Martina, umgås mycket med sina tre barn på sin lediga tid. Det var Martina som skrapade fram tre klöver på parets Triss som kom hem i lådan lagom till jul. Boyne stod och diskade när de försökte förstå att plötsligt hade det hänt.

Sambo Martina berättar hur det gick till när resan mot Nyhetsmorgon och Trissmiljonerna började.

– Jag bara skakade när det dök upp tre klöver på vår Trisslott och Boyne slutade diska. Vi bara satte oss ner i köket och försökte greppa vad som hänt. Först efter att vi ringt till Svenska Spel och fått vinsten bekräftad kunde vi liksom tro på det. Efter det har vi sett fram emot detta och att vinna så här mycket pengar är så fantastiskt att glädjetårarna kommer.

Otroligt glade Boyne fyllde i.

– Man kan inte fatta att det här händer! 10-årslotten tog jag på känn, men när det sedan var dags för lotten med pengarna valde jag nummer 20, för det är så många år Martina och jag varit tillsammans.

Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson, som var Trissparet på TV4, smittades av den totala glädjen och kärleken.

– Det är mycket lycka och kärlek i luften. Den totala glädjen går inte att ta fel på. När Boyne var nära gråten av lycka var det många i studion som också blev glansiga i ögonen. Valet av beloppslotten blev ju lite extra då Boyne valde nummer 20 som var förknippat med deras kärlek. Underbart!

Boyne försökte sätta vinsten i ett perspektiv för framtiden.

– Jag vet inte, det här måste få sjunka in redigt. Men det första jag ska göra när vi kommer hem är att krama om barnen ordentligt. Jag lovade ju i studion att vi skulle åka till Euro Disney i Paris. Dessutom betyder vinsten enormt mycket ekonomiskt för hela familjen och vår framtid. Det blir liksom guldkant på allt. Sedan kommer min bästa kompis få en rejäl mosbricka, för det lovade jag om vi vann mycket, haha!

På väg till den väntande taxin avslutade Boyne log han och vinkade.

– Det här är en underbar lördag och nu siktar jag på att komma tillbaka hit till Stockholm och skrapa igen, haha!

Lotten som tog Boyne till Nyhetsmorgon och de tre miljoner skattefria kronorna fick han och sambon Martina alltså hem i brevlådan som Trissprenumerant.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *