Nyheter

Efterspel av olyckan blev dagsböter

Nyheter "Tydligen är det okej att köra full på fel sida av Svenarumsvägen och frontalkrocka med oss". Lasse Olsson i Ekesås har nu överklagat åklagarens beslut igen.

I maj krockade Lasse Olsson från Ekesås. Efterspelet fortsätter. Nu är domen överklagad.

Det var den 1 maj som Lasse Olsson skulle hämta sin dotter med kompisar som de mötte en bil på fel sida av Svenarumsvägen. Besättningen klarade sig utan skador men bilen blev skrot. Här kan ni läsa om händelsen.

Fortfarande pågår efterspel från olyckan och Lasse har nu överklagat åklagarens dom två gånger.

– Jag tycker de sänder ut väldigt konstiga signaler. Han ska dömmas för vad han har gjort. Nu blev det bara 30 dagsböter á 50 kronor för rattonykterhet och olovlig körning. Ingen vårdslöshet i trafik! Tydligen är det okej att köra full på fel sida av vägen, säger en irriterad Lasse Olsson.

Kammaråklagaren i Jönköping har valt att lägga ner ärendet och orsaken är att beslutet inte kan ändras då det inte finns något godkänt strafföreläggande i ärendet som betyder att man inte kan åtala den misstänkte för ytterligare brott…

Men Lasse Olsson i Ekesås tänker inte ge sig. Ny överklagan är skickad till åklagarmyndigheten i Malmö. Svaret Lasse fick från åklagarmyndigheten går att läsa här

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *