Nyheter

Smart City Bil erbjuder tvätt och service

Nyheter Att man kan köpa bil hos Smart City Bil i Skillingaryd vet nog de flesta men det är inte det enda de erbjuder.

Bröderna Hoxha har satsat stort och för ett par veckor sedan hade de invigning i sina nya lokaler på Båramoområdet strax norr om Skillingaryd. Invigningen kan du läsa om här (länk)

– Vi erbjuder tvätt och städning invändigt och utvändigt av både bilar, husbilar, husvagnar och släp. Vi erbjuder även service och reparationer i vår nya verkstad och tvätthall. Vi har tidigare inte haft en egen tvätthall. Bara att ha tillgång till en egen tvätthall gör vårt arbete så mycket lättare och effektivare, eftersom vi kan leverera en bättre standard än tidigare, berättar Vedat Hoxha, en av ägarna till Smart City Bil.

– I våra nya lokaler ges även möjlighet till att bredda verksamheten. Utöver tvätt, rekond och städning har vi även en hel del servicejobb. Vi servar och reparerar alla bilar i vår moderna serviceverkstad. Vi kan erbjuda allt och vi har möjlighet att göra så många fler uppdrag, fortsätter Vedat.

– Vi erbjuder även däckhotell och däckservice. Däckhotell innefattar ett hjulskifte, tvätt av hjulen och förvaring till nästa säsong.

– Vi har förstått att det finns ett behov av att få hjälp att lämna in sin bil för tvätt och service, speciellt hos äldre, som har svårt att komma hit med sin bil. Därför erbjuder vi att hämta upp bilen hos sin ägare och efter behandling lämna tillbaka den, avslutar Vedat Hoxha.

  [1/6]

  [2/6]

  [3/6]

Vedat Hoxha  [4/6]

Nya tvätthallen  [5/6]

  [6/6]

Taggar

Dela


1 reaktion på Smart City Bil erbjuder tvätt och service

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *