Nyheter

Snart klart med bad och gym på Mejeri

Nyheter – Allt i spa-avdelningen ska snart komma i gång på Mejeriet, lovar politikerna vid kommunstyrelsens senaste sammanträde.

Mejeriets lokaler och användning diskuterades

Kommundirektören återrapporterade angående frågorna som inkommit gällande bad- och gymlokal i Mejeriet vid kommunstyrelsens senaste sammanträde och informerade politikerna om läget. 

Gert Jonsson (M);
– Fortfarande är det pandemi, men allting ska komma i gång på Mejeriet. Gymmet har man tittat på tidigare och vi kan inte låta gymmet vara öppet ”hur som helst”. De boende har fri tillgång till det som finns inom Mejeriets väggar och för de som kommer utifrån måste vi ta ut en avgift. I dag har vi pensionärsrabatter vid exempelvis lunchen. Man skulle kunna använda sig av något liknande när det gäller övriga delar. 

– Socialnämnden har detta på sitt bord och allting ska komma i gång. Bassängen är okej och det ska bara in tjocka dynor, så det är inte så dramatiskt som det har låtit. Man måste också ha förståelse för att ordinarie verksamhet drabbats av pandemieffekter och jag tycker inte att det här är så stor dramatik kring ärendet, menar kommunstyrelsens ordförande Gert Jonsson (M). 

Kenth Williamsson (S): 
– Man kan säga att man blir lite förvånad över att det ska marknadsprissättas för att hålla sig till reglerna. Den informationen har inte kommit fram tidigare och det var ny information för oss. Vi kan konstatera att spa-avdelningen inte är i gång och vi hoppas att den snart gör det. Man måste hitta kompetent personal som kan sköta bassängen. 

Gert Jonsson (M):
– Man har haft fullt upp helt enkelt. Vi har haft och har en ansträngande verksamhet och man klarar inte att jobba med alla frågor. Vi har en lösning gällande kemikaliehanteringen. Det har tagit tid, men det är pandemin har som orsakat förseningen, förklarar Gert Jonsson (M). 

Taggar

Dela


Läs mer

Dörren förblir stängd till gymmet

5 reaktioner på Snart klart med bad och gym på Mejeri

Pandemi. Oj vi har inflyttning till kommunen.
Ursäkterna börjar ta slut dags att kavla upp ärmarna…..

Fontänen mot Storgatan verkar bli kronan på verket på den fortsatta ”invigningen ” av Mejeriet.
Men det kommer kanske en ny pandemi som räddar ansiktet igen. Vilken såpa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *