Nyheter

Torget får användas under julskyltningen

Nyheter Under julskyltningen på söndag var det inte möjligt att få tillstånd av kommunen då det inte var någon torghandelsdag och därmed ingen aktivitet på torget i Skillingaryd. Nu har det löst sig.

När vi träffade handlarna då de planerade inför söndagens julskyltning i Skillingaryd var det inte så muntert. De hade precis fått reda på att kommunen inte kunde ge tillstånd att vara på torget, då söndagar inte finns med under torghandelns tider, som är måndag–lördag. Och att ansöka ett polistillstånd kanske var för sent…

Nu har det löst sig och Jörgen Johansson på El-Agenten i Skillingaryd bekräftar: 

– Jag har precis fått tillståndet från polisen. Så det är klart, vi får vara på torget också, vilket känns mycket bra, menar Jörgen Johansson och berättar vidare att det kommer bli flertalet aktiviteter i Skillingaryd.

Julskyltningen arrangeras i Skillingaryd på söndag och andra advent är det julskyltning i Vaggeryd. 

Här berättar vi om julskyltningen i Skillingaryd

Tomten på besök vid tidigare julskyltningar

Taggar

Dela


5 reaktioner på Torget får användas under julskyltningen

Först tar kommunen hutlöst betalt för torgborden så ingen kan nyttja dem sedan ska de bort för att ingen använder dem (Det ser lite konstigt ut när borden är tomma och folk få ta med egna bord)
Tack Jörgen för att du fixade det

Hoppas nu bara Skillingarydsborna med flera går man ur huse så det blir mycket folk. Vilket behövs för att alla handlare, föreningar med flera ska få energi för att skapa fler och bättre tillställningar i Skillingaryd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *