Bandy

Waggeryd i hett derby mot Månsarp

Bandy Månsarp fick tidigt grepp om matchen och även om Waggeryd lyckades vända underläget så släppte de återigen in mål. Dessvärre hann de inte komma tillbaka in i matchen innan tiden tog slut och det slutade i förlust för Waggeryd med 4-5, (1-3).Uppdaterad.

Månsarp inledde målskyttet 17.52 i matchen men Waggeryd kvitterade 7 minuter senare. Efter halvtidspausen låg Waggeryd i underläge med 1-3 och lyckades vända det men sedan drog de på sig en utvisning på 10 minuter.

Månsarp tog vara på situationen med två till mål och även om Waggeryd fick in ett till kvitteringsmål så lyckades de inte få in ett till och Månsarp tog därför hem sina första poäng.

— Jag tycker vi överlag spelar rätt bra, säger tränaren Rasmus Rudolfsson.

Målen gjordes av William Svensson (2), Casper Lilja och Albin Ek.

— Vi var med hela matchen men Månsarp var lite hetare. Det är en bra derbymatch med mycket känslor och hårt spel, det blev en jämn match som gick lite i vågor, fortsätter Rudolfsson.

Rudolfsson vill ge en extra eloge till de Vaggerydsborna som hade tagit sig till Råslätt och tjoat och tjimmat vid kanten av planen en onsdagskväll mitt i veckan.

— I slutet så pressade vi upp och då blev det väldigt mycket Hawaii bollar. Vi hade en som dansade på mållinjen medan de också hade farliga lägen så det hade kunnat sluta både 5-5 eller 6-4 också, avslutar Rudolfsson.

 

Text: Linn Törnberg

 

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *