Bandy

Waggeryd tappar ledningen i 90:e minuten

Bandy Waggeryd ledde med 3–0 mot Målilla Bandy men serieledarna ryckte upp sig och fick likaså in tre mål. När Waggeryd återigen tog ledningen så var det bara tio minuter kvar på matchen och länge såg det just ut - men sedan kom kvitteringsmålet i 90:e minuten och matchen slutade oavgjort för Waggeryd med 4–4, (3-1). Uppdaterad.

– Vi gör en bra match. Det är väl egentligen Målilla som var spelförande hela matchen men vi hade bra försvarsspel och omställningar som gör att vi kan ta ledningen. Sedan i slutet på första så blir vi lite trötta och släpper till en bakåt, säger tränaren Rasmus Rudolfsson.

Målen gjordes av Viktor Hjelm, Albin Ek, Casper Lilja och Niklas Hedin.

– Andra halvleken ser nästan likadan ut då vi mest försvarar oss. Tyvärr får de in både reducerings och kvitteringsmål och vi orkar inte riktigt stå emot, fortsätter Rudolfsson.

– Vi spelar fantastiskt bra och spelmässigt är väl Målilla det offensivt bästa laget som vi kommer möta men de har lite i defensiven att slipa på som vi idag kunde utnyttja men sett över 90 minuter så är det en tung match. Visserligen är det tråkigt att tappa så i slutet men det känns som om vi vann ett poäng idag, avslutar Rudolfsson.

 

Text: Linn Törnberg

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *