Bandy

WIK-revansch på Nässjö

Bandy Waggeryds IK fick revansch på Nässjö U genom att på hemmaisen vinna med 6–2 (2–0).

WIK förlorade nyligen i Nässjö med 4–6 men i dag blev en klar WIK-seger. Viktor Hjelm och Alexander Josephsson svarade för två mål vardera. Det var dock mållöst ända fram till tio minuter före pausvilan.

Segern kom efter säsongens bästa försvarsspel. Nässjö pigga anfallare fick det mycket tufft att överlista hemmaförsvaret
– Bra från målvakt till avbytare. En fin laginsats, berömmer tränaren Gunnar Lövgren.
När sedan Nässjö i slutet av matchen åkte på tre utvisningar kunde WIK avgöra med 5–2 och 6–2.

Lite extra beröm i WIK till försvararen Jonathan Bäckdal och Niklas Hedin på mitten samt de vassa målskyttarna Viktor Hjelm och Alexander Josephsson.

Nu är målet ganska klart utstakat för WIK :Att bli tvåa i serien efter suveränen Månsarp.

söndag är det ny hemmamatch och då står Tjust för motståndet.