Boule

Mikael och Stefan blev turneringssegrare

Boule Nu har Värnamo Bouleklubbs höst- och vinterturnering avgjorts.

A-finalens deltagare. Från vänster:. Lennart Arvidsson/Ingvar Johansson och det segrande Laget Mikael Skytt/Stefan Skenning. Bild: Privat  [1/3]

B finalens deltagare. Från vänster: segrarna Tommy Mattsson/Stig Lundqvist och andrapristagarna Carl-Erik Claesson/Christer Axelssson. Bild: Privat  [2/3]

Vinnarna av utmärkelserna bästa damlag och bästa mix-lag. Från vänster: Miriam Söderberg höjer ”bucklan” (Sonja var ej närvarande) och Ingrid Rosberg/ Ebbe Andersson. Bild: Privat  [3/3]

På tisdagskvällen spelades finalerna i höst- och vinterserien i boule. Tävlingen är en återkommande tävling som spelas internt i Värnamo Bouleklubb.

Höst-/vinterturneringen startade den 5 oktober i höstas. 24 lag ställde upp och lagen spelade alla mot alla. Sista ronden spelades vecka 2 i januari.

Nu följde ett cupslutspel uppdelat på två finalfält. De 12 bäst placerade lagen i turneringsspelet sattes i fält A och de övriga 12 lagen i fält B. Man spelade åttondelsfinaler, kvartsfinaler, semifinaler och finaler. Finalerna spelades i går.

A-finalen vanns av laget Mikael Skytt/Stefan Skenning, som fick en inteckningen i vandringspriset 2021/2022. På andra plats kom laget Lennart Arvidsson/Ingvar Johansson.

B-finalen vanns av laget Tommy Mattsson/Stig Lundqvist. På andra plats kom Carl-Erik Claesson/Christer Axelsson.

Bästa damlag blev Miriam Söderberg/Sonja Holmström.

Bästa mix-lag blev Ebbe Andersson/Ingrid Rosberg.

Källa: Pressmeddelande från Värnamo Bouleklubb